Aspectele pozitive din jurul nostru, de multe ori, pot fi greu de observat. Trecem pe lângă ele zilnic, în graba noastră de a ne rezolva treburile sau de a ajunge în timp util la locurile de muncă. Însă lucrurile acestea frumoase despre care vă vorbeam se pot găsi în colțuri distincte ale orașului și avem nevoie de un moment, din când în când, pentru a le admira, chiar și pentru câteva secunde.

De aceea, vrem  să te ajutăm să le vezi în toată splendoarea lor! De acum încolo, pe lângă fotografiile repostate de la instagramerii creativi, îți vom arăta și mai mult. Inspire Cluj își propune să îți ofere mini-seriale despre frumusețile orașului pentru a descoperi o altă perspectivă.

Primul serial este dedicat parcurilor din Cluj, zonelor care îți oferă relaxare, oportunitatea de a socializa, program în familie, poate chiar puțină conexiune cu natura, dincolo de clădiri înalte și zgomotul orașului. 

În primul episod, îți prezentăm cel mai nou parc al Clujului, Parcul Între Lacuri. O zonă modernă de recreere, care este dotată cu spații cu echipamente de fitness/joacă, alei pietonale, fântână arteziană pavimentală, pavilion în zona terenului de sport și toalete automate. 

Așteptăm sugestii pe pagina de Facebook, Instagram sau pe canalul de YouTube pentru următoarele serii video. Spune-ne părerea ta într-un comentariu. Enjoy!

Autor: Lóránd Pleiner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *